torstai 28. marraskuuta 2013

Torstai 28. Marraskuuta

Moi kaikki!
Mie oon Iida ja kotoisin Hämeestä, vaikka nykyisin taidan enemmän käyttää karjalan murretta (ainiskin Mie ja Sie sanoja). Itsestäni voin ketoa sen, että valmistuin täältä Niittylahdesta keväällä Erä- ja Luonto-oppaaksi, joten tää on tuttu paikka. Nuorempana harrastin teatteria enemmän, mutta lukion paikkeilla se vain jäi ja nyt päätin herätellä innostustani uudestaan.

Viikkomme alkoi läpikäynnillä, jota katsomassa oli ensi kertaa ääni ja valomies Riku ja laulun opettajamme Eve. Tämän jälkeen pidimme pienen palautetuokion, missä puhuimme näytelmän ongelmakohdista ja ideoista, esim. miten valaistaan lava kohtauksissa.
Loppupäivän vietimme Even kanssa laulaen  näytelmään tulevilla biiseillä.

Tiistaina jatkoimme kohtausten käymmistä läpi, edelleen ilman rooleja. Samalla keskutelimme mitä kaikkien ryhmien pitäisi tehdä seuraavaksi. Tämän takia lopetimme päivän ryhmienkokoontumisiin.

Keskiviikkona eli eilen aamuni alkoi sillä että kämppis laittoi valot päälle kello 8.00 ja ilmoitti, että olis aika mennä aamiaiselle.Tässä vaiheessa haluan kertoa syyn miksen ollut aamulenkillä: Jalkani ovat täällä hetkellä sen verran kipeät, että on parempi antaa niille lepoa, toivottavasti ne paranee ennen hiihtokautta. No kuitenkin hiukan vikuroiden (kuten aina, Hämäläinen ;) ) pääsin lopulta sängystä ylös ja aamiaiselle.

Aamiaisen jälkeen lähdimme porukalla tyhjentämään erään kontin, jossa oli vielä näytelmävaatteita. Projekti oli nopeesti hoidettu mutta vielä pitäisi selvittää ne, mitä säästetään ja mitä heitetään pois. Ja sitten laittaa ne jonkilaiseen järjestykseen.Voin kyllä sanoa et on paljon rättejä!:) (varsinkin 70-luvun tyyllistä nopeella vilkaisulla katsottuna)

Kun Anne saapui paikalle,saimme lopultakin roolimme. Itse henkilökohtaisesti olin innoissani rooleistani, mutta illemmalla tutkittuani tarkemmin kauhistuin vuorosanamäärästä, mutta eiköhän siitä taas selviä ;)Loppupäivän kävimme kohtauksi läpi uusilla kokoonpanoilla.

 Illemmalla katsoimme yleistilassa Michael Mooren dokumentti elokuvan, Capitalism : A Love Story.
Se kertooa kuinka pankit jenkeis häätävät ihmisii ulos kodeista kun nää ei pystyy maksaa lainojaan.
Ja kuinka pankit vaikuttavat nykyisin Amerikan politiikkaan. Suosittelen katsomaan.

Tänään aamu alkoi jälleen samalla tavalla (vikuroin...), ja koko päivän käytiin taas kohtauksi läpi mutta tarkemmin, kuten meidä Legendaarinen ohjaaja Anne sanoi: Aloitamme kohtaukset isoimmalla pensselillä ja pikkuhiljaa pääsemme siihen pienimpään, pikkutarkkaan siveltimeen. Tällä hetkellä käytämme keskikokoista sivellintä.

Kävimme tänään  Kurjat nimistä kohtausta taas läpi ja voin kyllä sanoa, et se on kyllä yksi suosikkini koko näytelmässä.

Siinä oli neljänpäivän tapahtumat suunnilleen. Nyt kyllä hämmästelen että sain näin paljon kirjoitettua vaikka tämä on ensimmäinen kerta, kun kirjoitan blogii.
(okei tässä saatta olla kirjoituvirheitä jonkin verran :) )
Taidan lähtee tästä saunaan, Se on: MORO!!!!!!!

Tämän päivän harjoituksissa oli mukana ekaa kertaa valot. Upeaa!


Meidän häkkivarasto on hiukan täynnä...

Tämäkin huone...

Lisää vaatetta...
Pitää vaan pestä, silittää, tuulettaa ja järjestellä. Helppo homma! ;)



   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti